Hartritueel 'Heel je hart'

 

  

 

 

Programma voor coaches en                       verlies- en rouwbegeleiders 

Ik meld me aan

Online programma voor coaches

Ben je een coach of therapeut en wil je beter naar jouw hart leren luisteren én een nieuwe werkvorm leren? Dan is dit programma iets voor jou. Je gaat persoonlijk het hartritueel doen en vindt uit hoe jij ermee wil gaan werken, hoe het past bij jouw betekenisvolle manier van werken met verlies en rouw.

Een ritueel raakt mensen diep en werkt helend. In het hartritueel gebruiken we de Kintsugi Heart. Dit is een keramieken hart dat in een zorgvuldig proces wordt gebroken én weer geheeld met goudlijm, zoals in de Japanse kunstvorm Kintsugi. De gouden lijnen symboliseren jouw unieke levenservaringen en transformeren deze naar iets moois dat gezien mag worden. Een belangrijk ritueel om verborgen verlies zichtbaar te maken,

Dit online programma bestaat uit 3 onderdelen waarbij we 2 keer live online werken met elkaar tijdens een sessie van 2 uur. Tussendoor ontvang je enkele mails met inspiratie/opdrachten en is er gelegenheid tot contact met de hartgids. 

We starten met deze magisch krachtige helende heartful reis op maandag 8 februari 2021.  Het is een bijzonder ritueel die je kan gebruiken om jezelf te ontmoeten en om te zien naar de ander.

In de eerste bijeenkomst word je ingewijd in alle stappen van het hartritueel. We doen meditaties en oefeningen. Je krijgt een gevoel voor jouw proces en hoe jij verder wilt gaan.

Dan ga je het hartritueel zelf uitvoeren op jouw tijd en plaats. Je stelt je open voor jouw hart wijsheid en krijgt nieuwe inzichten. Je ervaart de liefdevolle aandacht die er altijd voor je is. Wij zijn voor je beschikbaar in deze periode als je je avontuur wilt delen of inspiratie kunt gebruiken.

In een afsluitende online bijeenkomst op 1 maart bespreken we de ervaringen en leermomenten. En weet jij wat jouw volgende stap zal zijn om met het hartritueel te werken.

Speciaal aanbod voor oud deelnemers programma's Centrum voor Verborgen Verlies

Voor de (oud) deelnemers aan het jaarprogramma verlieskunde is deze masterclass een mooie verdieping. Wil je aandacht geven aan een betekenisvol moment voor je hart voor jouw je klant en jezelf? 

Een magische masterclass.  

Dompel je onder in een prachtige ervaring waarin je kennis maakt met het hartritueel en oefeningen krijgt om je te verbinden met je hart. Je werkt met een klein keramieken hartje. Je ontvangt het Kintsugi Heart om zelf het hartritueel te doen.

Je ontvangt een mooi pakket thuis ontvangt inclusief het Kinstugi Heart. (t.w.v. 50 euro inclusief verzendkosten)

Normaal is de investering voor dit programma 150,- euro 

speciale communityleden prijs 125- ex btw met code hartCVV

Ook toegankelijk voor coaches en therapeuten 

Dit programma stellen we open voor iedere professional die betekenisvol wil omgaan met verlies en rouw. 

Nu met early bird prijs voor externe coaches en andere verlies en rouw deskundigen voor 125,- euro ex btw.

Een magische masterclass.  

Dompel je onder in een mooie workshop waarin je kennis maakt met het hartritueel en oefeningen krijgt om je te verbinden met je hart.  Je ontvangt het keramieken Kintsugi Heart  en materiaal om zelf het hartritueel te doen. 

Je ontvangt een mooi pakket thuis  inclusief het Kinstugi Heart. (t.w.v. 50 euro inclusief verzendkosten)

Investering voor dit programma 150,- euro, 

 

Ja ik doe mee!

Jouw reisbegeleiders

Deze reis wordt begeleid door hartgids Daphne Wiersma (1967). Zij leert coaches werken met het hart, want dat klopt! Als professioneel coach en trainer heeft zij zich gespecialiseerd in hartcoherentie. Zij is expert in het ontsluiten van de wijsheid en liefde van het hart en in het omgaan met emoties. Het is bevrijdend  en gezond om alle emoties te voelen vanuit een open en accepterende houding. Dat is moeilijk. Pijn, verdriet, onzekerheid en schaamte willen we liever niet toelaten. Ook als we weten dat het wel goed zou zijn. In het hartritueel kan dit wel gebeuren, veilig en in ieders eigen tempo. Op een creatieve manier. Voor meer informatie, zie www.hartaanhetwerk.nl

Henny Aben founder centrum voor verborgen verlies en als professioneel coach en trainer gespecialiseerd in verlies, rouw en traumaheling. En werkt graag samen met andere professionals om kennis rondom rouw en verlies vanuit verschillende expertises aandacht te geven die het verdient. Daarom nu samen met Daphne Wiersma.

Christien Bergen

'We hebben het altijd over hartzaken. Met dit ritueel kun je het ook voelen met al je zintuigen. Dat is bij mij echt aangeslagen.'

 

 

Yvette van de Veerdonk

'Ik kan nu handen en voeten geven aan het verlies. Het is nu tastbaar. En het programma voor coaches heeft mij iets gebracht dat ik niet had verwacht: het verder helen van mijn eigen hart.'

 

 

Wil je iets loslaten?

Ruimte maken voor een nieuw begin? 

Geef jouw of jullie hartritueel vorm:

  • Tastbaar, uniek, helend
  • Met een ervaren hartcoach
  • Naar een oude Japanse kunsttraditie

Een ritueel raakt mensen diep en wordt niet snel vergeten. In het hartritueel gebruiken we de Kintsugi Heart. Dit is een keramieken hart dat in een zorgvuldig proces wordt gebroken én weer geheeld met goudlijm, zoals in de Japanse kunstvorm Kintsugi. De gouden lijnen symboliseren jouw unieke levenservaringen en transformeren deze naar iets moois dat gezien mag worden.

Deze heartful reis start maandag 8 februari van 10.00  tot 12 uur en eindigt op maandag 1 maart ook met een 2 uur durende sessie 10.00-12  uur.

Ik doe mee

 

Celebrate the cracks, because that's how the light comes in

Groucho Marx