Begeleiding

Een individueel coachingstraject is altijd maatwerk.

Stel je vraag

Onze visie is dat achter een burnout of depressie vaak verborgen, niet-erkend verlies schuilt.

Verborgen verlies leidt – soms pas jaren later – tot ziekten, lichamelijke en psychische klachten, depressieve gevoelens, gedragsveranderingen en burnout.
 Wij begeleiden medewerkers en professionals die vastlopen door ingrijpende veranderingen zodat ze de regie weer in eigen hand kunnen nemen en effectiever kunnen functioneren.

Zorg voor jezelf is juist professioneel

In sommige fases van je leven kan het een hele klus zijn om het hoofd boven water te houden. Bijvoorbeeld omdat er ingrijpende veranderingen en verlies spelen in jouw leven: een scheiding, mantelzorg, verlies van gezondheid en ook verlies van je passie in het werk.

Ook juist nu met de Covid19 en de pandemie speelt veel Verborgen Verlies en wordt er een behoorlijk beroep gedaan op onze veerkracht.  Er spelen vergelijkbare ervaringen als in een 'rouwproces', terwijl je ook 'normaal' en wellicht ook 'professioneel' wilt functioneren. Het is dan ook niet gek als je niet goed weet hoe je dit moet doen en zoekende bent. Ook kun je vastlopen in het herstellen van, of moeite hebben met het aanpassen van je leven na ingrijpende veranderingen.

Hierbij kunnen we ondersteunen. Met als direct doel dat je professioneel inzetbaar bent en blijft. Zeker binnen zorg- en onderwijs is dat niet alleen voor jezelf van belang maar ook van onschatbare waarde voor de (kwetsbare) mensen die jou zo hard nodig hebben.

We bieden coachingstrajecten waarbij  ruimte is om stil te staan bij het verlies of de verandering en om te onderzoeken hoe jij daar mee omgaat.

Wanneer er sprake is van stagnerende rouw en/of trauma zijn er specialisten die jou kunnen begeleiden.

Tijdens een eerste, vrijblijvend, gesprek bekijken we samen met jou wat jouw vraag is en of een coachingstraject de juiste begeleidingsmethode is voor jou. 

Het aantal bijeenkomsten stellen we in overleg vast. Vaak zijn 3 tot 5 sessies voldoende om weer steviger in je schoenen te staan.

Indien nodig behoort een gesprek met je werkgever voorafgaand aan het coachingstraject ook tot de mogelijkheden. Dit is wanneer de werkgever het traject betaald, in 90% van de gevallen is dit het geval.

Een kennismakingsgesprek is kosteloos.

Als ingrijpende veranderingen je onderuit halen, als oud zeer je in de weg blijft staan, als een burnout om de hoek op je wacht of vooral als je het niet zover wilt laten komen, bel of mail dan.

Wil je ook begeleiding bij jouw onzichtbare verlies?

Onze aanpak richt zich op verlies als achterliggende oorzaak van burnout, trauma’s, psychosomatische klachten en ongrijpbaar ziekteverzuim.

Neem contact op en stel je vraag