Het eerst VerliesVerbinders symposium was een groot succes

Op 12 maart was het dan eindelijk zo ver. Ons eerste VerliesVerbinders symposium. En wat was het een prachtdag! Helemaal uitverkocht, een volle zaal met professionals die samen met ons verlies en rouw willen normaliseren. We hadden inspirerende gastsprekers, waardevolle workshopleiders en bevlogen professionals die gedurende de pauze een inkijkje gaven in praktijk.

De komende tijd gaan we elkaar in ieder geval online ontmoeten in de VerliesVerbinders community. En volgend jaar staan we er weer, dan komt er een 2e VerliesVerbinders symposium.

Meer info Verlies Verbinders Community

Dank aan de gastsprekers en workshophouders

Bram Bakker, Oud zeer, de impact en relatie tot verlies en rouw.
Saskya Wiegel, Zielsreis, een reünie met je ongeboren tweelinghelft.
Jill van de Akker, Levend verlies, stil verdiret.
Hans van Dalsum en Henny Aben, Verborgen verlies, de impact van het niet zien van verslaving.

En natuurlijk ook dank aan alle (oud studenten van de opleiding Verlieskunde) die hun mooie werkvormen lieten zien waarmee zij mensen ondersteunen bij verlies en rouw.

Verlies Verbinders  community

**Zet de stap naar verdieping en verbinding na ons inspirerende symposium!**

 

Het symposium "VerliesVerbinders" heeft een solide fundament gelegd voor het bouwen aan een toekomst waarin wij, met een heldere missie, verlies en rouw bespreekbaar maken. Voel jij de urgentie van deze missie ook in je werk? Dan is het nu tijd om in actie te komen!

 

**Sluit je aan bij de VerliesVerbinders Community!** Dit is dé plek waar professionals samenkomen om ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren en zich verder te verdiepen in dit belangrijke vakgebied. 

 

Zoek je meer verdieping? Dan hebben we een speciaal aanbod voor jou.

 

 

Verlies Verbinders Free 

In deze online community kun je informatie vinden over actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van verliesbegeleiding. je kunt je ervaringen delen met andere professionals en vragen stellen. Samen kunnen we elkaar inspireren en ondersteunen in ons belangrijke werk, met als doel om de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden aan mensen die te maken hebben met verlies en rouw.  

We nodigen je van harte uit om lid te worden van onze community en samen te werken aan het versterken van onze professionele vaardigheden en het vergroten van ons vermogen en bereik van hulpaanbod. 

En het mooie is: lid worden is helemaal gratis!

Ik sluit me aan als Verlies Verbinder Free

Verlies verbinders Pro 

**Speciale Verlies Verbinders Symposium  Aanbieding:** Meld je vóór 1 april aan en profiteer van ons exclusieve lidmaatschap Verlies Verbinder Pro voor slechts €100 per jaar.

Naast de gratis community bieden we ook een betaald membership aan. Als Verlies verbinder Pro kun je deelnemen aan onze maandelijkse masterclasses, waar we dieper ingaan op specifieke onderwerpen en casussen bespreken. Maandelijks zijn er werksessies om je producten, diensten en praktijk naar een hoger plan te tillen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief 1 op 1 begeleiding te krijgen of collegia consultatie middels intervisie. En natuurlijk profiteer je als member pro ook van kortingen op ons aanbod van trainingen en heb je toegang tot speciale evenementen zoals onze live Inspiratiedag. 

 Wanneer je verlies verbinder Pro kiest heb je natuurlijk ook alle toegang tot het gratis level.

Ik kies voor Verlies Verbinders Pro actie voor 100,- per jaar