Gratis info

Heb jij ons ebook al?
(H)erken jouw Verborgen Verlies

In dit gratis ebook nemen we je mee op onze reis door de wereld van Verborgen Verlies…

Als je herkent wat je leest, is dat een vorm van erkenning van het verlies, erkenning door jezelf. Dit is de eerste en noodzakelijke stap om aan de slag te gaan met je verlies of je verliezen.
Als je open bent over je situatie, kan dit heel bevrijdend zijn. Het kan je opluchting geven en een richting om verder te gaan.

200pHet is een proces van emotioneel weer in balans komen. Van jezelf in alle eerlijkheid aankijken. Tijdens dat proces leer je het meest over wie je zelf bent en wie je wilt zijn.

Misschien wil je daarom tijdens of na het lezen contact met ons. Mogelijk wil je ergens over praten, mailen of uitwisselen met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben. Dat kan via info@verborgenverlies.nl. Achterin het boek beschrijven we nog meer mogelijkheden.

 

In dit eerste deel van onze serie e-booken lees je over wat wij verstaan onder Verborgen Verlies en hoe je dit bij jezelf en anderen kunt herkennen. Het is je waarschijnlijk ook al opgevallen dat we Verborgen Verlies steeds met hoofdletters schrijven. Ook dat is ook een vorm van erkenning geven.

Na dit boek komen er meer vervolgdelen, over de cirkel van het leven, verlies van werk, over het verliezen van relaties door een scheiding of een overlijden en over verlies van gezondheid en de impact daarvan. Daar ga je nog meer over horen.
We wensen je veel leesplezier en we horen graag wat je ervan vindt.

Meld je aan voor het gratis E-book!

* indicates required

ebook