ACTUEEL

webinars oktober

 

 

Nieuwe data: Open Up voor jongeren. 

5 november van 20.00 tot 21.00 uur gratis online

Hoe gaat het nu écht met je? Hoe ga jij om met deze coronatijd en wat houdt je bezig? Je staat in de bloei van je sociale leven en juist nu, in deze tijd van social distancing, wordt er zo weinig gesproken met jongeren?! 
We willen het met je hebben over o.a. teleurstelling, afwijzing en veerkracht. Misschien vind je het juist heerlijk om je nu terug te kunnen trekken, of misschien voel je je juist eenzaam? 
 
Wij leren je graag beter kennen en willen het gesprek met je aangaan dat vaker gevoerd zou mogen worden.
‘Zullen we het erover hebben?’

       

      Meld je hier aan

 

 

Veerkrachtig blijven in de zorg

gratis webinar 21 en 28 oktober

Veerkrachtig blijven in de zorg


Door Corona kun je in de zorg extra worden blootgesteld aan risico’s of onvoorspelbare situaties. We hebben daarnaast veel moeten opofferen om zo goed mogelijk te blijven functioneren.

Verlies van gezondheid is het centrale thema in dit webinar. Onze eigen gezondheid maar ook die van onze dierbaren is in gevaar. Zowel zorgverleners als mantelzorgers hebben dagelijks te maken met dit risico. Tegelijkertijd ervaren we ook andere vormen van verlies zoals onze kleinkinderen of ouders niet kunnen zien, eenzaam rouwen, online werken zonder directe collega's, bewegingsvrijheid en de vanzelfsprekendheid van veel dingen verliezen.

Hoe ga jij hiermee om? Hoe staat het met onze eigen mentale veerkracht ? Hoe kunnen we elkaar onderling ondersteunen en versterken en omgaan met Verborgen Verliezen

Dit  webinar wordt gegeven door Jill van den Akker teamcoach/ Supervisor Cello en Henny Aben van het Centrum voor Verborgen Verlies.

Ik meld me aan voor webinar op 21 okt

Ik meld me aan voor webinar op 28 okt 

Wanneer rouw op het werk verschijnt 

gratis webinar 27 oktober

Wanneer rouw op het werk verschijnt.....

Soms is het heel duidelijk, hoor je van een medewerker dat hij of zij te maken heeft met het verlies van een dierbare. Maar heel veel vaker weet je het niet, weet soms een medewerker zelf niet dat hij of zij te maken heeft met een (verborgen)verlies. Zijn er allerlei vage redenen voor uitval of is iemand juist met een duidelijk beeld (burn-out, depressie enz) uitgevallen.

Hoe ga jij eigenlijk zelf om als verlies of rouw jouw leven binnensluipt? Verlies en rouw zijn geen thema’s die niet makkelijk besproken worden. En toch heb jij als leidinggevende of als HR medewerker er mee te maken. Ben je soms handelingsverlegen, weet je oprecht niet wat je moet zeggen of doen als verlies en rouw bij jouw op de werkvloer verschijnt?

Neem deel aan dit gratis Webinar. Deelname vergroot niet alleen jouw kennis maar je verlaat het webinar ook nog eens met handvatten die jij de andere dag direct kunt toepassen. 

Ik meld me aan voor dit webinar 

Hou mij op de hoogte