Ik meld me aan

Open Up
Omdat jij het waard bent

Over de impact van gebeurtenissen op jouw leven, hoe je veerkrachtig kan blijven en hoe je je hart kan blijven volgen.

Er gebeurt veel in jouw leven en in de wereld en er wordt maar zelden gesproken over de impact hiervan op jou als jongere. Denk hierbij aan corona, de klimaatveranderingen en vergrijzing. Maar denk ook aan verliezen op het gebied van overlijden, scheiding, ontslag, gezondheid, dromen en vertrouwen in je toekomst. Misschien ben je even kwijt wat voor jou belangrijk is, voel je je eenzaam, twijfel je, of zoek je een plek om hierover te sparren en te leren.

Juist daarom hebben we speciaal voor jou onze Open Up training ontwikkeld! Je bent bij ons meer dan welkom om online aan te haken op zaterdag 3 juli .

In deze training bieden we een plek vol gelijkgestemden, waar we eerlijk en oprecht kunnen zijn. Waar we onszelf mogen zijn en mogen openen over onze angsten, onze twijfels, onze dromen en onze ideeën. Ook gaan we met elkaar onderzoeken hoe jij jouw veerkracht kunt vergroten.
Het is een interactieve online training waarin we het zullen hebben over de impact en betekenis voor jou van de verschillende gebeurtenissen in jouw leven. We gaan aan de slag met de leefgebieden waar het je raakt en ook gaan we kijken naar je wensen voor jouw toekomst. Zo richten we ons ook op wat nu goed gaat, wat nog aandacht mag krijgen en hoe je dat doet.

Dit is echt iets voor jou! Ja jij; jongere die behoefte heeft aan openheid, persoonlijke ontwikkeling en nieuwe energie voor de toekomst.

Deze interactieve training zal plaatsvinden op zaterdag 3 juli van 10.00u tot 14.30u en natuurlijk met een fijne lunchbreak.

What’s in it for you?
Kijk ik snap dat je wilt weten wat het jou gaat brengen, dat zou ik ook willen weten anders zou ik op zaterdag natuurlijk ook iets anders gaan doen. 😉
Ik beloof jou dat je na deze training:

- Meer inzicht hebt over de fase waarin je nu zit
- Kennis gemaakt hebt met de verliescirkel en het levenswiel
- Een duidelijker beeld hebt van jouw prioriteiten en doelen
- Weet wat veerkracht is en hoe je veerkrachtig kunt blijven
- Meer aandacht hebt voor jouw coping strategieën en weet welke dat zijn
- Realiseert waar je dankbaar voor bent
- Erkenning en inzicht hebt gekregen door te sparren met gelijkgestemden
- Nieuwe energie en inzichten hebt voor de toekomst

En, zie ik jou de 29e?!
Voor slechts €49 ben jij er bij. Meld je snel aan, dan zorg ik dat je de Zoomlink ontvangt.
We gaan er een mooie training van maken met elkaar!

Ik Open Up!

Ik ben Esther van Breukelen. Met een achtergrond in dramatherapie heb ik altijd al gehouden van de magie in de kracht van de ervaring. Mijn fascinatie ligt in dat wat boven komt als we ons openstellen voor wat we voelen, weten en ervaren in het moment.

Visie

In onze aanpak staat jouw eigen werksetting centraal. Je krijgt les van ervaren trainers uit de praktijk die allemaal bij het Centrum voor Verborgen Verlies hun opleiding hebben gevolgd. We geven je een stevige basis mee van recente en toegankelijk theoretische kaders in combinatie met praktische werkvormen. Je krijgt inzicht in de manier waarop je de opgedane kennis en nieuwe vaardigheden professioneel kunt integreren in je eigen werksituatie. Er is altijd aandacht voor persoonlijke en professionele groei, dat betekent dat persoonlijke verliezen ook aandacht krijgen. Want je brengt een ander zover als je zelf bent.

 

Ik meld me aan